Partners

Goodfellas Menswear

Goodfellas Menswear, gevestigd in Heerlen aan de Dautzenbergstraat 17B, is onze gewaardeerde retailpartner.

Ze bieden een exclusief deel van onze T-shirt collectie en recentelijk ook een selectie hoodies aan. Sinds hun oprichting in 2022 staan ze bekend om high fashion tegen betaalbare prijzen.

Hun motto 'We always used to call each other GoodFellas' weerspiegelt een stijlvolle gemeenschap van modebewuste mannen. Deze samenwerking versterkt niet alleen onze aanwezigheid in Heerlen, maar biedt ook kwalitatieve kledingopties voor mannen die op zoek zijn naar stijlvolle kleding.

Lifestyle Boxtel

Lifestyle Boxtel, gelegen aan de Rozemarijnstraat 13 in Boxtel, is een gewaardeerde retailer van onze hoodies en T-shirts. Hun toewijding aan stijl en kwaliteit komt tot uiting in de zorgvuldig samengestelde selectie kledingstukken die zij aanbieden. Deze boetiek is een bestemming voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige hoodies en T-shirts.

Met een focus op hedendaagse trends vormt Lifestyle Boxtel een perfecte partner om onze collecties te presenteren. Hun locatie in Boxtel biedt een ideale gelegenheid voor mannen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele kledingstukken.

Of je nu op zoek bent naar een casual T-shirt of een trendy hoodie, Lifestyle Boxtel is dé bestemming waar kwaliteit en stijl samenkomen. Breng een bezoek aan hun winkel aan de Rozemarijnstraat 13 en ontdek onze collectie die zij met zorg hebben samengesteld.

Wordt jij onze nieuwe partner?

Attractedtoblack breidt zijn bereik uit door zijn producten nu ook in fysieke winkels aan te bieden. Dit begint met succesvolle samenwerkingen met Lifestyle Boxtel in Boxtel en Goodfellas Menswear in Heerlen, waar we positieve reacties hebben ontvangen.

Nu willen we andere winkels ook de kans geven om Attractedtoblack in hun assortiment op te nemen. We geloven dat het belangrijk is dat klanten onze kledingstukken persoonlijk kunnen zien, voelen en passen. We zoeken daarom naar winkels die dezelfde waarden delen als Attractedtoblack, namelijk kwaliteit, stijl en klanttevredenheid.

We kijken ernaar uit om samen te werken met deze winkels en hen te voorzien van onze prachtige collecties. Deze uitbreiding stelt ons in staat om nog meer mensen kennis te laten maken met onze passie voor zwarte kleding en stijl, zowel online als in fysieke winkels.

Ben jij geïnteresseerd om Attractedtoblack in jouw assortiment op te nemen?

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, dat hieronder te vinden is. Tevens is het mogelijk om ons een e-mail te sturen naar info@attractedtoblack.nl. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk op al uw vragen te reageren en u de benodigde ondersteuning te bieden.

Indien uw voorkeur uitgaat naar communicatie via sociale media, kunt u ons een privébericht sturen op Instagram. Ons Instagram-account is te vinden onder de naam @attractedtoblack.

Contactformulier Attractedtoblack

Bekijk onze bestsellers

1 van 4