Partners

Lifestyle Boxtel

Bij Attractedtoblack hebben we ervoor gekozen om geen fysieke winkel te hebben. We begrijpen echter dat sommige mensen graag kleding willen zien en voelen voordat ze een aankoop doen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat een deel van ons assortiment te bekijken is bij Lifestyle Boxtel, gevestigd in de plaats Boxtel.

Bij Lifestyle Boxtel kun je een selectie van onze kledingstukken vinden, zodat je de materialen, pasvorm en stijl kunt ervaren voordat je een keuze maakt.

Wordt jij onze nieuwe partner?

Attractedtoblack breidt zijn bereik uit door zijn producten nu ook in fysieke winkels aan te bieden. Dit begint met een succesvolle samenwerking met Lifestyle Boxtel in Boxtel, waar we positieve reacties hebben ontvangen.

Nu willen we andere winkels ook de kans geven om Attractedtoblack in hun assortiment op te nemen. We geloven dat het belangrijk is dat klanten onze kledingstukken persoonlijk kunnen zien, voelen en passen. We zoeken daarom naar winkels die dezelfde waarden delen als Attractedtoblack, namelijk kwaliteit, stijl en klanttevredenheid.

We kijken ernaar uit om samen te werken met deze winkels en hen te voorzien van onze prachtige collecties. Deze uitbreiding stelt ons in staat om nog meer mensen kennis te laten maken met onze passie voor zwarte kleding en stijl, zowel online als in fysieke winkels.

Ben jij geïnteresseerd om Attractedtoblack in jouw assortiment op te nemen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en te beantwoorden wat je maar wilt weten. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier op onze website. Daarnaast kun je ons ook een e-mail sturen naar info@attractedtoblack.nl. We streven ernaar om zo snel mogelijk op al je vragen te reageren en je de gewenste ondersteuning te bieden.

Als je liever via sociale media met ons communiceert, kun je ons een privé bericht sturen op Instagram. Ons Instagram-account is te vinden onder de naam @attractedtoblack.

Contactformulier Attractedtoblack

Bekijk onze bestsellers

1 van 4