Over ons

Waar staat Attractedtoblack voor en waarom deze bedrijfsnaam?

Attractedtoblack is de letterlijke vertaling voor ''aangetrokken tot zwart''. 

Attractedtoblack staat voor hoge kwaliteit in Nederland bedrukte kleding waar iedereen zich lekker in voelt. De naam Attractedtoblack is gekozen, omdat onze producten altijd zwarte elementen bevatten en daardoor altijd te combineren zijn met zwarte kledingstukken.

Tevens omdat deze zwarte elementen in verschillende kledingstukken elkaar aantrekken. Het kledingmerk Attractedtoblack is op 7 november 2019 opgericht met als eigenaar Max.

Hoe is Attractedtoblack ontstaan?

Max is zijn hele leven al fan van zwarte kleren, omdat het makkelijk te combineren valt en je er goed gestyled uitziet. Toen hij opzoek ging naar een webshop die zich focust op zwarte kleding kon hij niks vinden. Hierdoor wilde hij een merk oprichten dat deze elementen goed naar voren laat komen. Hieruit is het idee voortgekomen om een kledingmerk op te richten met de focus op de kleur zwart. 

Kwaliteit is onze grootste prioriteit

De producten van Attractedtoblack worden in Nederland gedrukt, omdat wij hoge kwaliteitseisen hebben! Ook vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en werken wij niet mee aan onderbetaalde producties in derdewereldlanden. 

Bij Attractedtoblack zijn we een statement aan het maken door een community te bouwen van personen die zich ''aangetrokken tot zwart'' voelen. Voeg jezelf bij de community door jouw Attractedtoblack producten te bemachtigen, want je bent van harte welkom! 

Onze webshop

Attractedtoblack heeft zelf geen fysieke winkel, wel is het mogelijk om een gedeelte van het assortiment te bekijken bij Lifestyle Boxtel in de plaats Boxtel. Het gehele assortiment is uiteraard te vinden in de webshop van Attractedtoblack.

Onze webshop is gestyled in de kleuren zwart en wit die weer terugkomen in onze producten en designs. Voor ons is Attractedtoblack een lifestyle en die lifestyle willen we doorgeven aan de rest van de wereld!

Instagram

Wij zijn vooral actief op sociale media platform Instagram.

Op Instagram plaatsen we foto's van onze producten en doen wij giveaways onder onze volgers. Zorg dus dat je ons volgt!

Via de functie DM ook wel bekend als privé-berichten kan je contact met ons opnemen bij vragen of klachten.

Wij helpen je graag!