Over ons

Waar staat Attractedtoblack voor en waarom deze bedrijfsnaam?

Attractedtoblack is de letterlijke vertaling van "aangetrokken tot zwart". Het merk staat synoniem voor hoogwaardige, in Nederland bedrukte kleding waarin iedereen zich comfortabel voelt.

We hebben bewust gekozen voor de naam Attractedtoblack omdat al onze producten zwarte elementen bevatten, waardoor ze moeiteloos te combineren zijn met andere zwarte kledingstukken.

Bij Attractedtoblack begrijpen we de aantrekkingskracht van de kleur zwart en erkennen we de ongeëvenaarde veelzijdigheid die het met zich meebrengt. We streven ernaar om deze bijzondere relatie met zwart over te brengen aan jou!

Waar uit is Attractedtoblack opgericht?

De oprichter van Attractedtoblack, Max, is zijn hele leven al een fan van zwarte kleding. Voor hem is zwart niet alleen een kleur, maar een manier van leven. Hij houdt van de eenvoudige elegantie en tijdloze uitstraling die zwarte kleding met zich meebrengt.

Max merkte echter dat er een gebrek was aan een specifieke webshop die zich volledig richtte op zwarte kleding. Hij wilde een merk creëren waar zwart centraal staat, waar mensen die net als hij van kleding met zwarte elementen houden, een plek konden vinden om hun stijl te omarmen.

Met Attractedtoblack heeft Max zijn visie werkelijkheid gemaakt. Het merk is een eerbetoon aan zijn liefde voor de kleur zwarte en biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige, met zorg bedrukte kledingstukken in verschillende stijlen en designs.

In elk product in onze webshop komt een zwart element terug. Of het T-shirt nu helemaal zwart is of een blauw T-shirt met een zwart labeltje, de kleur zwart komt altijd terug.

Kwaliteit is onze grootste prioriteit

De producten van Attractedtoblack worden met trots in Nederland gedrukt. We hebben bewust gekozen voor lokale productie, omdat we hoge kwaliteitseisen stellen aan onze kleding. Door het productieproces dicht bij huis te houden, kunnen we nauwlettend toezicht houden op de materialen, het vakmanschap en de afwerking van elk kledingstuk. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten alleen de beste kwaliteit ontvangen.

Bij Attractedtoblack hechten we ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn vastbesloten om niet deel te nemen aan onderbetaalde producties in derdewereldlanden. In plaats daarvan zetten we ons in voor eerlijke arbeidsomstandigheden en een duurzame benadering van onze bedrijfsvoering.

Door te kiezen voor Attractedtoblack, draag je bij aan een positieve verandering in de mode-industrie.

Onze webshop

Attractedtoblack heeft bewust gekozen om geen fysieke winkel te hebben, maar we bieden wel de mogelijkheid om een deel van ons assortiment te bekijken bij Goodfellas Menswear in Heerlen.

Deze locatie is zorgvuldig geselecteerd omdat het perfect past bij de sfeer en uitstraling van Attractedtoblack. Het is een plek waar mensen kunnen ervaren hoe onze kleding tot leven komt en de unieke stijl en kwaliteit kunnen ontdekken.

Onze volledige collectie is uiteraard beschikbaar in onze webshop. De webshop is gestyled in de kleur zwart, wat natuurlijk centraal staat bij ons merk. We hebben ervoor gezorgd dat de online winkelervaring naadloos aansluit bij de Attractedtoblack-lifestyle

Sociale media

Bij Attractedtoblack zijn we actief op verschillende sociale media platforms om onze community te betrekken en op de hoogte te houden. Volg ons op Instagram voor foto's van onze producten, sneak peeks van nieuwe collecties en exclusieve aankondigingen. Via Instagram's DM-functie kun je direct contact met ons opnemen voor vragen, suggesties of eventuele klachten.

Daarnaast kun je ons ook vinden op Facebook en TikTok. Op Facebook delen we niet alleen beelden van nieuwe collecties, maar ook inspirerende verhalen en tips om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen. Op TikTok nemen we je mee achter de schermen van Attractedtoblack en laten we je de creatieve processen zien die plaatsvinden bij het ontwerpen en produceren van onze kleding.

Volg ons op deze platforms en ontdek meer over onze wereld waar, de kleur zwart terug komt in elk kledingstuk.

Bekijk onze bestsellers

1 van 4